tisdag 5 april 2011

Välkommen vår!

Plötsligt fick vi riktig vårvärme i norrbotten och våra promenader är numera i blött smältvatten till hundens stora glädje!

April har startat med en liten utställning i Boden som blev välbesökt av lagotto både av de som ställdes ut men oxå flera supportrar kom och tittade på och lärde sig lite om utställning. Passa på att delta då du hittar en inofficiell utställning. Nyttigt för både vovven och matte/husse!

Tisdagen den 5:e träffades vi några hundar och ägare i Luleå och tog en stadspromenad där vi letade kluriga hinder till våra hundar. De fick både åka hiss, kliva i läskig trappa, kliva på gallergång, träna balansen på en mur och sist men inte minst träna balansen vid en ventilations trumma som är så bred att de kan gå på den och där luft blåser underifrån!

Vi hade även sällskap av blivande lagottoägare, välkommen i gänget familjen Olsson och lycka till med er lilla valp!

Håll utkik efter kommande aktiviteter vi planerar mer stadsträningar, ringträningar inför våren och sommarens utställningar och då markerna är snöfria och relativt torra kommer vi att ge oss ut på gemensamma promenader och spårträning för dem som vill pröva på.

Ha en fortsatt skön vår alla

Inga kommentarer: